javascriptNotEnabled

Главная \ Сообщество \ Блоги \

Fl Holdem. Блог-нотатник новачка у цій справі.

Особистий блог-щоденник, присвячений темі холдем, фіксований ліміт.
Автор: pesar22
Отправить ЛС
/Мар/2013

Як слід змивати FPP очки.

Автор: pesar22 @ 17:36 (MSK) / 199 / Комментарий ( 0 )

Вчорашній день нічого цікавого і приємного мені не приніс. 

Почалось все з прекрасного сонячного весняного дня, коли снігу випало стільки, скільки не падало за місяць лютий загалом. Тут в гумористичному вигляді подана ситуація: http://myreport.com.ua/fotoreportazh_big/handmade/memy-pro-snihovu-buryu-15-bereznya-u-lvovi.html

На роботу запізнився (дві години добирався транспортом), там тихо, відпустили додому. Так як транспорт через погодні умови не їздив (а це 16.00 на годиннику), довелось йти пішки додому. Ті ж самі дві години, але на своїх двох, ще й спортивною сумкою, яка, до речі, не легка. Похвалюсь - займаюсь бойовими мистецтвами з 7 років, а зараз мені 23. Тому, в моєму випадку, агресивна гра в покер набуває іншого розуміння. Жартую. 

Приплентався додому втомлений та й трішки простуджений. Все таки "вєтєр в харю, я ху*рю", та й по снігу по коліна дає свої результати. От з таким станом я вирішив сісти та й пограти в турніри. 

Перший турнір:

PokerStars Турнір №702840207, Безлімітний Холдем
Суперсателіт
Бай-ін: 2 FPP
1284 гравців
Загальний призовий фонд: $237.54 USD
Цільовий турнір №2013004020 Бай-ін: $2.02/0.20 USD
107 квитків на цільовий турнір

Турнір почався 2013/03/15 19:26:00 EET [2013/03/15 13:26:00 ET]
Турнір завершено 2013/03/15 21:39:49 EET [2013/03/15 15:39:49 ET]

Результат: Ви фінішували на 128 місці (вилетів в роздачі №95594495934).

120 роздач зіграно та бачив флоп:
- 5 разів з 14 на малому блайнді      (36%)
- 9 разів з 14 на великому блайнді      (64%)
- 24 разів з 92 на інших позиціях      (26%)
- всього 38 разів з 120      (32%)

Банків виграно після розкриття карт - 12 из 19      (63%)
Банків виграно до розкриття карт - 0

Двічі ребаївся. Потратив загалом 10 FPP. Грою частково задоволений. З'їли анте мої фішки. Карта не йшла, а блефувати на високих ставках з середнім стеком за столов - не діло. От сидів я тихо і яйц...зубами дзвенів. Тому й анте мене підкосило. А хотілось дотриматись до 107 місця, щоб, хоча б, відбити свої FPP. 

Наступний турнір: PokerStars Турнір №702840209, Безлімітний Холдем

Суперсателіт
Бай-ін: 2 FPP
626 гравців
Цільовий турнір №2013004020 Бай-ін: $2.02/0.20 USD
Турнір почався 2013/03/15 21:26:00 EET [2013/03/15 15:26:00 ET]

Результат: Ви фінішували на 618 місці (вилетів в роздачі №95595924164).

7 роздач зіграно та бачив флоп:
- 1 разів з 1 на малому блайнді      (100%)
- 0 разів з 1 на великому блайнді      (0%)
- 2 разів з 5 на інших позиціях      (40%)
- всього 3 разів з 7      (43%)

Банків виграно після розкриття карт - 1 из 3      (33%)

Хоч не останінній. 

Сьогодні, вже в хвором стані, вирішив ще зіграти в один турнір:

PokerStars Турнір №702840217, Безлімітний Холдем
Суперсателіт
Бай-ін: 2 FPP
728 гравців
Загальний призовий фонд: $135.42 USD
Цільовий турнір №2013004020 Бай-ін: $2.02/0.20 USD
61 квитків на цільовий турнір

Турнір почався 2013/03/16 10:26:00 EET [2013/03/16 4:26:00 ET]
Турнір завершено 2013/03/16 12:37:00 EET [2013/03/16 6:37:00 ET]

Результат: Ви фінішували на 140 місці.

От такі діла. 

Що можу сказати: граю тайтово, не блефую, олін-ю лише тоді, коли, навіть після програшу, залишається мінімальний стек. Загалом треба ще вчитись і вчитись введенню турнірної гри. 

 

 

Чтобы написать комментарий, Вы должны быть зарегистрированы и войти на сайт
ПРОЙТИ
Впервые здесь? Пройдите базовый тест, чтобы начать обучение
уже зарегистрированы? войти здесь
javascriptNotEnabled
Обучайтесь От базовой к продвинутой стратегии
Практикуйтесь Улучшайте свои навыки с помощью наших тренеров
Выигрывайте! Станьте успешным игроком
/Популярные акции/
Пригласите друзей Пригласите друзей Пригласите друга в Школу Покера PokerStarter и получите турнирные билеты БЕСПЛАТНО! Подробнее